CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
GAME NIGHT VOOR ONDERNEMERS - 15 JUNI 2020
PRIJS VAN DEZE AVONDSESSIE:
47 EURO (EXCLUSIEF BTW)

INBEGREPEN BIJ DE PRIJS:

* Drankjes gedurende de hele avond
* Vers fruit, noten, chocolade en andere lekkere snacks
*Notitieblok en pen
* Kortingsbon van 10% op huur vergaderlocatie De Salon

PROGRAMMA:

Start: 19.30
Einde 22.30
Waar: bij vergaderlocatie De Salon, Stationsweg 22 in Den Bosch
HEB JE VRAGEN?

Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@kennisstation.nl.
EEN SPELAVOND VOL INZICHTEN, PLEZIER EN KENNISMAKINGEN
Nadenken over de koers van je bedrijf. Iedere ondernemer weet hoe belangrijk dat is. Maar neem jij er vaak de tijd voor? Om te sparren over essentiële vraagstukken? Of moet dat eigenlijk in de uurtjes tussen de dagelijkse dingen door gebeuren? Wij geloven erin dat het ontzettend veel oplevert om af en toe even stil te staan en te reflecteren op dat waar je bezig bent. Om na te denken over de kernzaken. Daar is deze spelavond voor. En voor een berg gezelligheid.
Samen met andere ondernemers speel je in groepjes het grote .... spel. Onder begeleiding van de oprichters van het Kennisstation en Bureau de Hamvraag. Je daagt elkaar uit om over leuke en verrassende vragen met betrekking tot je bedrijf na te denken. Wat maakt jouw aanbod uniek? Wie is je droomklant? Welke dingen zou je in jouw ideale wereld uitbesteden? Hoeveel uur per week wil je het liefst aan je bedrijf besteden? Welke verrassende guerrilla campagne zou je morgen kunnen starten? 

Onder het genot van lekker drankjes leer je jezelf en elkaar beter kennen. Je spart, lacht en helpt elkaar op speelse manier op weg. Zodat jij aan het einde van de avond met een berg ideeën en een lading visitekaartjes naar huis gaat. 
HET KENNISSTATION EN BUREAU DE HAMVRAAG
Deze avond wordt georganiseerd door het Kennisstation en Bureau de Hamvraag. Oprichters Beike Looijse, Anika van de Water en Charlotte Hendrickx begeleiden de spelrondes. Het Kennisstation ken je. Het is de plek in Den Bosch waar ondernemers kunnen groeien, elkaar kunnen leren kennen en bergen nieuwe kennis kunnen opdoen. Charlotte en Anika van Bureau de Hamvraag zijn experts op het gebied het ontwikkelen van strategieën, visies en oplossingen voor taaie hamvragen bij bedrijven en maatschappelijke organisaties. Lees hier meer over dit creatieve bureau.
WAAR?
Bij vergaderlocatie De Salon. Die is niet moeilijk te vinden. De Salon ligt vlakbij het station in Den Bosch, naast de bakkerij van Jan de Groot. Een prachtige plek. Geen saaie vergaderzaal, maar een huiselijke ruimte waar je bergen energie van krijgt. Met lekker zitbanken, een grote tuin, oude details, hoge ramen en veel licht. Want we weten hoe belangrijk het is om op een fijne plek te zijn als je je een hele dag moet concentreren. Net als het eten en drinken natuurlijk. We zorgen er voor dat je je de hele dag verwend voelt met onbeperkt (Nespresso) koffie, (verse munt) thee, fris, fruit, gebakjes van de buren, noten, chocolade, energierepen, een fantastische lunch, enz. Zodat je je zo goed mogelijk kunt focussen. In de pauzes hebben we lunchwandelingen door de stad voor je uitgewerkt, mocht je daar behoefte aan hebben.
Gratis E-Book: houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

INFO@KENNISSTATION.NL

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com