Framework voor Online Succes
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Gratis E-Book: houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation
ONZE MISSIE
Wij geloven dat kennis je grootste asset is, je meest waardevolle bezit in een snel veranderende wereld.  Met kennis in je zak sta je stevig. Niets blaast je omver. Want je bent in staat mee te veranderen, te groeien en je aan te passen.

Het Kennisstation is dé plek voor ondernemers en ondernemende geesten. Bij ons krijg je handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij voeden je met alle kennis die je nodig hebt voor jouw ondernemersreis. We helpen je vaardigheden en skills te ontwikkelen die je vooruit helpen. Zodat jij vol zelfvertrouwen aan je ideale leven kan bouwen.

Want ondernemen is spannend en kan soms als een jungle voelen. Je begint vanuit een passie, een goed idee of een talent. Maar gaandeweg blijkt dat je ook van allerlei andere zaken iets af moet weten. Acquisitie, sales, schrijven, online marketing, presenteren, een goede mindset, investeren en nog veel meer. 

Maar dat heb je niet allemaal geleerd. Logisch. En dat kan je onzeker maken of onrust bezorgen. Daar komen wij om de hoek kijken. Want alles is te leren. En jij kunt alles. 

Ook als je voor een baas werkt. Jij bepaalt je eigen waarde en je eigen pad. Word een ondernemer in loondienst. Voed jezelf met kennis, zodat je niet afhankelijk bent van een ander. Maar altijd in staat bent de beste keuzes te maken voor jou.

Wij willen je laten zien dat je niet bang hoeft te zijn om ergens voor te gaan, ook al lijkt het nog onwerkelijk of onhaalbaar. Jij kan het.KENNIS WAAR JE DIRECT IETS MEE KAN

Ken jij dat gevoel? Je bent een hele dag op cursus geweest, hebt uren naar iemand geluisterd met een interessant verhaal, maar hebt geen idee wat jij met die informatie moet binnen jouw bedrijf of loopbaan? Zonde natuurlijk, van je tijd en van je geld. 

Wij weten dat jij bewust investeert in jezelf en dat het super belangrijk is dat je de kennis die je bij ons op doet de volgende dag al kunt gebruiken. Zodat die meteen onderdeel wordt van je systeem en je denkwijze. 

DIENSTREGELING
BOUW AAN JOUW SUCCESVOLLE ONDERNEMERSREIS
AVONDSESSIE 'GRIP OP JE BEDRIJF'
EEN KENNINGSMAKINGSCADEAU VOOR ONDERNEMERS - 
WOENSDAGAVOND 19 FEBRUARI 2020
Wij willen jou beter leren kennen! En onszelf aan je voorstellen. We doen dat op deze openingsavond voor ondernemers. We nodigen je van harte uit voor deze eerste sessie, die we eigenlijk als cadeau weggeven. Je betaalt 25 euro entree, maar krijgt daarvoor lekkere hapjes, drankjes, een goodiebag achteraf en natuurlijk een waardevolle inhoudelijke avond.
Waar gaan we het over hebben? Trainer en businesscoach Mark Schotman gaat met jullie terug naar de basis. Hoe zet je de structuur van je bedrijf neer? Welke vragen moet je jezelf altijd stellen? Waar ben je goed in, waar schiet je in tekort? Welke kennis moet je zelf in huis gaan halen en wat kun je uitbesteden? En als je dingen uitbesteedt, hoe doe je dat op een goede manier? Ook als je al een tijdje bezig bent is het geen overbodige luxe om soms terug te gaan naar het begin. Zodat je meer grip krijgt op de structuur van je bedrijf. Meld je snel aan voor deze avond! Want er is maar beperkt plek. 
TRAINING
POSITIONERING EN ACQUISITIE - 20 MAART 2020
Je weet wel dat acquisitie een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap is. Je hebt het gevoel dat je vaker die telefoon op zou moeten pakken om droomklanten op te bellen. Maar iets houdt je tegen. Het voelt ongemakkelijk om iemand te bellen omdat je iets wil verkopen. Je denkt dat je toch wel afgewezen wordt. En daarom stel je het uit. Je bent niet de enige. Veel ondernemers vinden acquisitie lastig. Wat zeg je als je mensen opbelt? Moet je ze überhaupt wel bellen? In deze training laat Mark Schotman je zien dat het niet moeilijk en vervelend hoeft te zijn.  
TRAINING
ZAKELIJK SCHRIJVEN EN STORYTELLING - 3 APRIL 2020
Je staart naar een leeg scherm. Daar waar je nu die knipperende cursor ziet, moet straks de tekst verschijnen van die belangrijke e-mail of die nieuwe blog. Maar hoe ga je dat aanpakken? Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen begint met schrijven, omdat je weet dat je een tekst kunt maken waar je lezers als vanzelf doorheen ‘vliegen’. Dit is geen onbereikbaar droombeeld, ook niet als je op dit moment vaak worstelt met schrijven. Dennis Rijnvis laat je zien hoe.
GAME NIGHT VOOR ONDERNEMERS
AVONDSESSIE IN SAMENWERKING MET BUREAU DE HAMVRAAG
15 JUNI 2020
Dit is dé avond waar jij als ondernemer bij wil zijn. Samen met andere ondernemers speel je het grote ondernemersspel van Bureau de Hamvraag. Een bordspel dat je dwingt na te denken over triviale vragen die elke ondernemer zich zou moeten stellen. Een avond lang spar je met andere ondernemers over de koers van je bedrijf. Terwijl je een spel speelt, lol maakt en geniet van hapjes en drankjes. Je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën en een tas vol visitekaartjes. Dit is de plek waar je ondernemersvrienden maakt en plannen maakt voor jouw droombedrijf.

P.S. Mocht het tegen die tijd nog niet veilig zijn i.v.m. het corona-virus om de avond door te laten gaan, krijgt iedereen uiteraard zijn geld terug. 
TRAINING
VOL ZELFVERTROUWEN PRESENTEREN - 26 JUNI 2020
Je weet dat het verhaal goed in je hoofd zit en je hebt de powerpoint al tien keer doorgenomen. Toch voel je je trillerig en krijg je je stem niet goed onder controle als je begint met presenteren. Je wil je zelfverzekerd voelen voor een groep en dat zelfvertrouwen uitstralen. Zodat jouw verhaal bij iedereen blijft hangen. Maar hoe? Ervaren tv, radio en live-presentatrice Cindy de Koning staat dag in dag uit voor de camera. Ze presenteert onder andere bij Omroep Brabant en het regiojournaal van de NOS en weet als geen ander hoe je vol zelfvertrouwen een verhaal kunt vertellen. Zij laat je zien en voelen hoe jij ook een goede verteller wordt. 
AVONDSESSIE
HOE BOUW JE HET FRAMEWORK VOOR JOUW DROOMBEDRIJF?
8 JULI 2020
Ken je dat? Je hebt een idee voor een business, maar waar begin je? Met je logo, je product of dienst, je website, je social media, een marketingplan of zelfs een ondernemingsplan? Is het echt zo complex? En hoe zorg je ervoor dat je niet geleefd wordt door je bedrijf, maar dat je bedrijf jouw droomleven faciliteert? Businesscoaches Myrte en Raymond Kempen helpen je met een online framework dat rust en overzicht brengt. 

WAAR GEVEN WIJ ONZE TRAININGEN?

Bij vergaderlocatie De Salon. Die is niet moeilijk te vinden. De Salon ligt vlakbij het station in Den Bosch, naast de bakkerij van Jan de Groot. Een prachtige plek. Geen saaie vergaderzaal, maar een huiselijke ruimte waar je bergen energie van krijgt. Met lekker zitbanken, een grote tuin, oude details, hoge ramen en veel licht. Want we weten hoe belangrijk het is om op een fijne plek te zijn als je je een hele dag moet concentreren. Net als het eten en drinken natuurlijk. We zorgen er voor dat je je de hele dag verwend voelt met onbeperkt (Nespresso) koffie, (verse munt) thee, fris, fruit, gebakjes van de buren, noten, chocolade, energierepen, een fantastische lunch, enz. Zodat je je zo goed mogelijk kunt focussen. In de pauzes hebben we lunchwandelingen door de stad voor je uitgewerkt, mocht je daar behoefte aan hebben.
DENK MET ONS MEE
Bovenstaande trainingen vormen het begin. In mei en juni organiseren we nieuwe thema-avonden, een training 'Grip op je cijfers met Profit First' en een training over 'mindset'. Maar er is ruimte voor meer. En dus willen we heel graag weten wat jij zou willen leren. Welke nieuwe kennis zou je willen opdoen? Welke training zou jou vooruit helpen? Laat het ons weten! 

EEN CADEAU VOOR JOU

Twee dingen die we heel belangrijk vinden komen samen in dit cadeau: leren en geven. Het is onze missie om mensen vol vertrouwen nieuwe stappen te laten zetten in hun ondernemersreis, door ze te voeden met nieuwe kennis en inzichten. Storytell is een prachtig platform waarmee je duizenden e-booken kan lezen en beluisteren. Boeken met fantastische onderwerpen en lessen. Wij luisteren en lezen ons een ongeluk. En we willen jou helpen dat ook te doen. Daarom krijg je bij iedere training van een volle dag een cadeaukaart van Storytell cadeau. Daarmee kun je het platform een maand lang uit proberen. Eigenlijk twee maanden, want Storytell geeft zelf ook een gratis maand weg. 
Gratis E-Book: houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation

INFO@KENNISSTATION.NL

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com