CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
ONZE MISSIE
Wij geloven dat kennis je grootste asset is, je meest waardevolle bezit in een snel veranderende wereld.  Met kennis in je zak sta je stevig. Niets blaast je omver. Want je bent in staat mee te veranderen, te groeien en je aan te passen.

Het Kennisstation is dé plek voor ondernemers en ondernemende geesten. Bij ons krijg je handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij voeden je met alle kennis die je nodig hebt voor jouw ondernemersreis. We helpen je vaardigheden en skills te ontwikkelen die je vooruit helpen. Zodat jij vol zelfvertrouwen aan je ideale leven kan bouwen.

Want ondernemen is spannend en kan soms als een jungle voelen. Je begint vanuit een passie, een goed idee of een talent. Maar gaandeweg blijkt dat je ook van allerlei andere zaken iets af moet weten. Acquisitie, sales, schrijven, online marketing, presenteren, een goede mindset, investeren en nog veel meer. 

Maar dat heb je niet allemaal geleerd. Logisch. En dat kan je onzeker maken of onrust bezorgen. Daar komen wij om de hoek kijken. Want alles is te leren. En jij kunt alles. 

Ook als je voor een baas werkt. Jij bepaalt je eigen waarde en je eigen pad. Word een ondernemer in loondienst. Voed jezelf met kennis, zodat je niet afhankelijk bent van een ander. Maar altijd in staat bent de beste keuzes te maken voor jou.

Wij willen je laten zien dat je niet bang hoeft te zijn om ergens voor te gaan, ook al lijkt het nog onwerkelijk of onhaalbaar. Jij kan het.


ONS TEAM
Wij geloven in een wereld waarin we ons best doen om elkaar te leren kennen. Ook jij en ik, klant en aanbieder. We willen graag weten wie je bent. En je laten zien wie de mensen zijn achter Het Kennisstation. Wie alles vlotjes laten verlopen, wie onze trainingen geven en wat hen beweegt. Omdat we geen machine zijn. Maar de optelsom van fijne personen met een gezamenlijke visie. Personen die je op kunt bellen, vragen kunt stellen, moppen kunt vertellen en op wie je mag mopperen. 
Beike Looijse
Oprichter
Beike is een grote dromer, iemand die gelooft in een wereld waarin we aandacht hebben voor elkaar en waarin we allemaal onze dromen durven na te jagen. Ze is ondernemer in hart en nieren, maar voelde zich soms ook overweldigd door alles wat er op je af komt. Daarom besloot ze het Kennisstation op te zetten. Omdat ze zelf zo'n plek graag in de buurt gehad had in de eerste jaren van haar ondernemerschap.
Suzanne Böhmer
Manager communicatie
Suzanne is vooral een grote berg enthousiasme en een onuitputtelijke bron van ideeën. Ze is bloedfanatiek met spelletjes, strijdt voor een groenere en duurzamere wereld, kent bizar veel songteksten uit haar hoofd en doet er achter de schermen alles aan om de missie van het Kennisstation overal te verspreiden. 
Cindy de Koning
Trainer presenteren
Ervaren tv, radio en live-presentatrice Cindy de Koning staat dag in dag uit voor de camera. Ze presenteert onder andere bij Omroep Brabant en de NOS en weet als geen ander hoe je vol zelfvertrouwen een verhaal kunt vertellen. Het is haar passie om anderen te helpen dat zelfvertrouwen ook te voelen. Daarom geeft ze naast haar werk als mediatrainer, journalist en presentator, trainingen in het ijzersterk presenteren van jezelf en je verhaal.
Dennis Rijnvis
Trainer zakelijk schrijven en storytelling
Dennis is online ook wel bekend als 'schrijfvis' en bedenkt als journalist, schrijver en blogger verhalen in verschillende vormen. Al 15 jaar schrijft hij over wetenschap voor de Volkskrant en Quest. In 2013 schreef hij de succesvolle thriller Savelsbos en een paar jaar later begon hij een blog over de kunst van schrijven en verhalen vertellen. Tot zijn eigen verrassing is dat uitgegroeid tot een platform met meer dan 10.000 volgers. In zijn trainingen helpt Dennis anderen om ook vol zelfvertrouwen steengoede teksten te schrijven.
Mark Schotman
Trainer positionering en acquisitie
Mark Schotman heeft zelf behoorlijk wat ondernemerservaring op zak. Ooit begon hij bij het ANP en zeven jaar lang runde hij zijn eigen concept- en ontwerpbureau Boerenjongens. Vandaag de dag coacht hij ondernemers bij het maken van een sterk businessplan en leert hij hen hoe ze op een effectieve en behapbare manier hun acquisitie kunnen doen. Zijn grote passie is om mensen in beweging te krijgen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.
Myrte en Raymond Kempen
Trainers in het bouwen van een succesvol online framework
Voor Myrte en Raymond is ondernemen dé manier om grip te houden op tijd, energie en geld. Wat meer van het één, hoeft niet meteen te betekenen dat iets anders minder wordt. Zij geloven dat grip op je tijd, energie en geld je dichter bij je dromen en je doelen brengt. Samen ontwierpen ze een formule voor een Succesvol Online Framework voor bedrijven. Met dat framework helpen ze ondernemers een compleet werkende (online) business te bouwen. En dat is geen puur theoretisch verhaal. Ze helpen juist ook met implementeren en daadwerkelijk lanceren. 
Dagmar
Manager logistiek
Dagmar is onze ster achter de schermen. Zij zorgt dat alles in goede banen loopt en is degene die je aan de telefoon krijgt bij vragen. En een ding weet je zeker, je krijgt vrolijk en enthousiast antwoord. Want ze kletst graag. Ook is ze single mom en dol op dansen en pilates.
- Doe elke dag iets wat je eng vindt 
Eleonor Roossevelt  
Gratis E-Book: voor houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation

INFO@KENNISSTATION.NL

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com